Yousician for Teachers

EN | FI

 

Tervetuloa musiikinopettajat ja oppilaat!

Kevätlukukauden Yousician for Teachers -etäopetustarjouksemme on päättynyt, mutta Yousicianin palvelu on jatkossakin musiikinopettajien tukena. Saat ilmaisen kokeiluversion käyttöösi täältä. Tälle sivulle olemme keränneet ohjeita Yousicianin käyttämiseen opetusryhmäsi kanssa. Jos sinulla on lisäkysymyksiä Yousicianin käyttöön liittyen, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla: teachers@yousician.com

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Yousicianin kehittämää sovellusta ja oppimismenetelmää kehittääkseen musikaalisuuttaan ja soittaakseen rakastamaansa musiikkia. Suomalainen Yousician onkin maailman suurin ja nopeiten kasvava musiikin opiskelun palvelu, ja Yousicianin kehittämä GuitarTuna maailman suosituin kitaranvirityssovellus.

ys for teachers devices

MITÄ TARVITSETTE

Yousician-sovelluksella voit opiskella kitaran, basson, ukulelen ja pianon soittoa sekä laulua. Voit ladata sovelluksen Android- ja Apple-puhelimiin, -tabletteihin, sekä tietokoneille (Windows & Mac).

– Kitaran, basson ja ukulelen opiskelua varten tarvitset myös soittimen

– Pianoa varten oma kosketinsoitin on suositeltava, mutta pääset alkuun myös sovelluksen virtuaalisilla koskettimilla, joita voit näppäillä puhelimesi näytöllä.

– Laulua voit opiskella ilman mitään lisälaitteita – oma äänesi riittää.

singing111
Miten Yousician-sovellus toimii etäopetuksessa
Suosittelemme katsomaan videomme, joka kertoo sinulle kaiken tarpeellisen alkuun pääsemiseksi.