Ohjeet
Opettajille ja koteihin

EN | FI

 

Miten Yousician-sovellus toimii etäopetuksessa

Suosittelemme katsomaan videomme, jotka kertovat sinulle kaiken tarpeellisen alkuun pääsemiseksi. Sekä sovellus että videot ovat englanninkielisiä.

Miten sinä käytät Yousiciania? Kannustamme sinua jakamaan kokemuksia, kysymyksiä ja luovia ratkaisuja musiikin etäopetukseen Facebook-ryhmässämme, joka on tarkoitettu Yousiciania hyödyntäville opettajille.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä. Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta teachersupport@yousician.com

 

TILIN LUOMINEN JA SOVELLUKSEN ASENTAMINEN (Mac)

Tällä videolla opit luomaan käyttäjätilin sekä lataamaan ja asentamaan Yousician-sovelluksen Mac-tietokoneellesi. Asennusohjeet Windows-tietokoneelle löydät täältä (englanniksi). Yousician toimii samalla tavalla tietokoneella ja mobiililaitteessa. Suosittelemme että asennat sovelluksen jokaiseen laitteeseesi käyttöä helpottamaan.

SOVELLUKSEN ASENTAMINEN JA TILIN LUOMINEN (iOS)

Tällä videolla opit asentamaan sovelluksen ja luomaan käyttäjätilin iPadissa tai iPhonessa. Yousician toimii samalla tavalla mobiililaitteessa ja tietokoneella. Suosittelemme että asennat sovelluksen jokaiseen laitteeseesi käyttöä helpottamaan.

YOUSICIANIIN TUTUSTUMINEN

Tämä video antaa sinulle yleiskuvan Yousician-sovelluksen toiminnasta. Opastamme sinut sovelluksen perusteista aina edistyneempiin ominaisuuksiin.

ETÄOPETTAMINEN YOUSICIANIN AVULLA

Tämä video kertoo sinulle Yousicianin pelillistetystä oppimismetodista ja opastaa sinut alkuun opetusryhmäsi kanssa. Saat myös vinkkejä harjoituksista Yousicianin avulla ja kerromme miten pystyt parhaiten hyödyntämään Yousiciania musiikin etäopetuksessa.

OPETTAMINEN LAULUN AVULLA

Yousician for Voice on hyvä opetusväline opetusryhmäsi kanssa, sekä etäopetuksessa että luokkahuoneessa. Kaikilla oppilaillasi ei välttämättä ole kotonaan mahdollisuutta harjoitteluun soittimen avulla, mutta he voivat kehittää musikaalisuuttaan Yousicianin ja sinun opastuksesi avulla. Tällä videolla kerromme Yousician-sovelluksen Learn- ja Workout-ominaisuuksista ja pääset myös tutustumaan sovelluksen pelinäkymään.

VIRTUAALISET KOSKETTIMET JA MUITA VAIHTOEHTOJA

Mikäli oppilaillasi ei ole kotona kosketinsoitinta, alkuun pääsee myös Yousician-sovelluksen virtuaalisilla koskettimilla. Mikäli oppilailla on käytössään toinenkin laite, on myös mahdollista asentaa siihen virtuaalinen piano-sovellus, jonka kanssa harjoittelu sujuu tehokkaammin. Oikea piano tai kosketinsoitin on toki paras vaihtoehto soiton oppimiseen, mutta virtuaalinen piano-sovellus on hyvä vaihtoehto, jos kotona ei ole oikeaa soitinta. Tällä videolla näytämme miten harjoittelu sujuu virtuaalisen pianon ja Yousicianin avulla.

ESIMERKKI KITARATUNNISTA

Yousicianin avulla voit luoda hauskan ja innostavan oppimiskokemuksen oppilaillesi sekä antaa heille välineet taitojen ja tietojen kehittämiseksi vahvan musikaalisen perustan luomiseen. Tällä videolla näytämme sinulle esimerkin kitaratunnista Yousicianin avulla ja saat vinkkejä soittoharjoituksen nopeuden vaihteluun helpottaaksesi oppilaidesi harjoittelua.

Lisää vastauksia mahdollisiin kysymyksiin löydät tukisivuiltamme.